ESPA
Τηλέφωνο: 28410 71406

Master’s – Παλαιωμένη Ρακή 40%vol

19,50

Κατηγορία
Τσικουδιά Κρήτης Παλαιωμένη σε δρύινα βαρέλια.

Ποικιλιακή Προέλευση
Τοπικές ποικιλίες σταφυλιών. Λιάτικο, Κοτσιφάλι, Βηλάνα, Θραψαθήρι, Ροζακί και Syrah.

Χαρακτήρας
Ώριμο, μαλακό, γλυκόπιοτο απόσταγμα, με άρωμα καπνού και μπαχαρικών και επίγευση βανίλιας.

Εξαντλημένο

Κατηγορία:

Περιγραφή

Παραγωγή
Μετά την απόσταξη των στεμφύλων σταφυλής και αφού η Τσικουδιά ωριμάσει 3 μήνες σε ανοξείδωτες δεξαμενές, επιλέγεται με αυστηρότητα το πιο κατάλληλο μείγμα τσικουδιάς. Εκείνη είναι που τοποθετείται μέσα σε δρύινα βαρέλια των 200 lt και παραμένει εκεί μέχρι να ωριμάσει, να μαλακώσει και να αναπτύξει όλα τα αρώματα που την χαρακτηρίζουν. Μόνο έτσι μπορεί να χαρακτηριστεί MASTER ‘S.

Χρήσιμες πληροφορίες

ΤΡΟΠΟΣ & ΘΕΡΜΟΚΑΡΑΣΙΑ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ

Η Παλαιωμένη Τσικουδιά Κρήτης είναι ένα ιδιαίτερο προϊόν. Απολαύστε την πρώτη γουλιά σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, για να εκτιμήσετε τα αρώματά της. Μπορείτε όμως να την απολαύσετε και παγωμένη. Ιδανικά η θερμοκρασία σερβιρίσματος της παγωμένης τσικουδιάς είναι 15-18C.

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ

Αποφύγετε την έκθεση στον ήλιο.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ & ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΑΝΑ ΤΥΠΟ ΠΕΡΙΕΚΤΗ

Παρέχεται σε φιάλες των 500 ml.

Ωρίμανση

3-4 μήνες σε ανοξείδωτη δεξαμενή. Και κατόπιν 3 χρόνια σε μικρά δρύινα βαρέλια.